Diskuse

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: 101

Díky za informace a určitě se někdy zastavím.

Datum
Vložil
Titulek

Re: 101

Ahoj Petře,
Cashflow kluby jsou tím místem, kam lidé s těmito záměry a plány chodí. V Cashflow klubu 202 máme za cíl i nacházet společné téma a zabývat se jím. Jedním velkým tématem, které připravujeme je finanční plán podle Bohatého táty. Určitě se s námi do toho můžeš pustit.. nebo my s tebou, přijdeš li s něčím podnětným. To o čem píšeš je takový středobod, o čem by ten klub měl být. Pavel

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: 101

Ahoj a kde se nachází tvůj klub?

Datum
Vložil
Titulek

202

Ahoj, nevíte jestli je nějaký (ne)oficiální datum, kdy bude Cashflow 202 v češtině? Dík :)

Datum
Vložil
Titulek

Re: 202

Ahoj, minulý pátek jsme ho už poprvé hráli v Cachflow Klubu 202, oficiální verze měla přijít uždávno, ale kde je nevíme.. Pavel

Datum
Vložil
Titulek

Re: 202

Ahoj, 202 v češtině se hraje v Cashflow klubu 202. V obchodech jsme ho čekali už brzo, ale podle dostupných informací možná nebude vůbec.. Pavel

Datum
Vložil
Titulek

Placení za hraní cashflow

Zdravím všechny,
bylo mi nabídnuto, že za 100 Kč se mohu účastnit jedné hry cashflow v nejmenovaném klubu, kde budu hrát ve dvojci, protože bude moc účastníků ... Mě osobně se zdá tato cena přemrštěná. Co vy si o tom myslíte a jaké máte zkušenosti?
Díky za odopvědi

Datum
Vložil
Titulek

Re: Placení za hraní cashflow

Ahoj,
to snad nééé.. Provozování Cashflow Klubů jejich provozovatele něco stojí, to je pravda.. Byl jsem osobně u toho, když Jindrovi po skončení hry kdy už většina lidí odešla předložili účet na šest nezaplacených Coca-Col… To se stává určitě častěji.. Někteří z nás záměrně Jindrovi občas ke konci hry přispějí, i s ohledem na tyto vysoké výdaje.. Na druhou stranu je skvělé, když provoz klubů může být pro účastníky zadarmo.. Cashflow Kluby jsou specifickou a velmi různorodou komunitou, kde své místo mají lidé kteří tam chodí, ale i lidé v zákulisí. Nevím, zda otázku financí v klubech Jindra či někdo řeší, ale v souvislosti s nyní aktuálním dokončením překladu české neoficiální verze Cashflow 202 jsem mu již navrhl, abychom na odměnu Honzy, který v práci nesmírně pomohl, udělali dobrovolnou sbírku formou příspěvků na bankovní účet. Honza se mi ke spolupráci přihlásil dobrovolně na výzvu. V Cashflow klubu byl všeho všudy jen jednou, ale odvedl zásadní práci na dokončení projektu “Cashflow 202- Navrchol”, který bude brzo k dispozici v českých Cashflow Klubech. Takových lidí je vice.. Každý má své místo. Někdo chodí hrát, někdo zajišťuje věci kolem, někdo má na srdci učit děti ve školách a pracuje intenzivně na tom apod.. Jsem přesvědčen, že jsou i lidé kteří stojí mimo ale jsou schopni i ochotni provoz klubů podporovat finančně. Věřím, že jsou lidé, kteří to dílo podpořit přímo chtějí, jen když budou mít tu možnost.. Nevím, bude li tuto otázku řešit Jindra Pozlovský, ale mám v úmyslu se jí věnovat na přiravovaném webu www.cashflow202.cz . Celkově práce spojené s neoficiální českou verzí CASHFLOW 202 – Navrchol pojímám jako práce na podporu českých Cashflow Klubů. Nebude li otázku finanční podpory Cashflow Klubů řešit přímo Jindra, mám v úmyslu se jí v budoucnu věnovat.
Nicméně.. v souvislosti se zmíněnou příhodou s předloženým účtem na 6 Coca-Col.. Při tom množství lidí na Cashflow Klubu Jindry a při tom překotném placení na závěr není pro číšníka problém si 5 Coca-Col vymyslet a naúčtovat.. Navrhuji proto, aby platilo pravidlo, že si každý platí svou útratu už při donesení… I tím by se snížily finanční náklady toho kdo Cashflowklub provozuje..
Domnívám se, když už se tolik zabýváme hraním CASHFLOW, tak by nebylo od věci, když by Cashflow kluby nějaké cash flow i vytvářely.. ale ne formou vstupného…
Ale je to určitě věcí každého kdo klub provozuje.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Placení za hraní cashflow

Ahojte,
zrovna jsem tento problém také řešila, trošku se divím, že někoho překvapuje, že ve svém klubu vstupné zavádím. Tím jsem nemyslela ohlas na příspěvek výše, ale podobnou situaci. Málem jsem z toho měla špatné svědomí a říkám si, tak takhle mi tam snad ani nikdo nepřijde:)). Ale na druhou stranu jinak se to nedá, aby to vůbec mělo smysl a úroveň tak je to potřeba. Když nepočítám čas, který by organizátoři mohli věnovat jinde, tak minimálně jsou potřeba hry, bez nich to nejde. Já osobně budu organzovat hraní v uzavřených prostorách firmy, aby mi tam hráči neumřeli hlady, žízní, nebo neusnuli, tak minimálně drobné občertvení je třeba a to také něco stojí. A navíc v restauraci byste podobnou utrátu také nechali. Stejně každý, kdo přispívá dobrovolnou částku váhá nad tím, kolik je adekvátní přispět, takhle když si to organizátor určí sám s tím, že příspěvek půjde na rozvoj a náklady klubu, si myslím, že je mnohem lepší a pak se dá alespoň něco plánovat.

Datum
Vložil
Titulek

diskuse

Ahoj, tak tady můžeme diskutovat všechno možné ohledně Cashflow klubů! :-)

<< < 1 | 2 | 3

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Eshop